miércoles, 28 de octubre de 2009

CORRUPCIÓ


La corrupció suma i segueix, un fenomen estes àmpliament per els ajuntaments espanyols, i que ni una sola província esta lliure d'aquest pecat, en menys de 2 meses han sigut descoberts dos d'aquest casos a les nostres terres y com sempre estafes milionàries.

1. El cas "Palau" y la malversació de 10 milions d'euros per el president de l’entitat, Felix Millet. Aquest subjecte ames hi va afirmar tindre diners a Suïssa, es va gastar 120 mil euros en las bodes de les seves dues filles y es probable que no entri ni ha presó.

2. Ahir els agents del cos de la Guardia Civil, va estar registrant els ajuntaments de Badalona, Santa Coloma de Gramanet i Sant Andreu de Llavaneres. L'operació policial es va anomenar "PRETORIA" i entre els detinguts figuren: Bartomeu Muñoz alcalde de Santa Coloma per el PSC, dos pesos pesats de la política catalana: el ex conseller Macià Alavedra i l'ex secretari general de la Presidència Lluís Prenafeta –ambdós de CiU també i han varis regidors entre ells Luis Garcia ex diputat del PSOE. En la part de les constructores es situen Josep Singla, de la Inmobiliaria Proinosa, i Luis Casamitjana, president del grup Espais.

Suposo que hara a molts del ajuntaments d’Espanya i en particular de Catalunya s’estaran cremant molts documents... Com comencin aquí a remenar la merda, hi sortiran molts alcaldes a la palestra...
Perquè portem uns anys que hi van surtin aquestos lladres que nomes fan que enriquir-se a la nostra costa. Que treballin com tothom, i si no que els i posin a picar pedra, com a poc. Per a mi tothom que robes al poble hauria de ser a la presó per sempre i fent treballs forçats. Encara que ben pensat hem faré polític i cridaré als quatre vents las meravelles de la democràcia



NO HI HA RES COM LA DEMOCRACIA PER A FERSE RIC.


HI AIXO DONCS QUE VISQUI LA DEMOCRACIA PER SEMPRE!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario